THE FALL GUY- Ο ΚΑΣΚΑΝΤΕΡ


02/05/2024

ΣΤΟ ΑΘΗΝΑΙΟΝ

ΓΚΑΡΦΙΛΝΤ: ΓΑΤΟΣ ΜΕ ΠΕΤΑΛΑ

ΣΤΟ ΑΘΗΝΑΙΟΝ

Όροι Χρησης Ιστοσελιδας

Ως επισκέπτης / χρήστης των σελίδων και των υπηρεσιών του Δικτυακού μας τόπου (www.athinaioncinemas.com) οφείλετε να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις παροχής υπηρεσιών που ακολουθούν πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών μας και σε περίπτωση διαφωνίας οφείλετε να μην κάνετε χρήση τους. Διαφορετικά τεκμαίρεται ότι τους αποδέχεσθε. Οι κατωτέρω όροι χρήσης ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου και για ό,τι γενικά και /ή ειδικά περιλαμβάνεται στις σελίδες του Δικτυακού μας τόπου.

Τροποποιήσεις στους όρους χρήσης ιστοσελίδας.
Η ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΙ Ι.Κ.Ε. δύναται να τροποποιεί τους όρους χρήσης οποιαδήποτε χρονική στιγμή και γι' αυτό οφείλετε κάθε φορά που σκοπεύετε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας να ελέγχετε για ενδεχόμενες αλλαγές. Εφόσον δε, εξακολουθείτε τη χρήση, θεωρείται ότι αποδέχεσθε τους τροποποιημένους όρους και προϋποθέσεις. Σε αντίθετη περίπτωση οφείλετε να απέχετε από τη χρήση του Δικτυακού μας τόπου.

Πνευματική Ιδιοκτησία
Το σύνολο του περιεχομένου του Δικτυακού μας τόπου, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, κειμένων, ειδήσεων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδιαγραμμάτων, απεικονίσεων, παρεχόμενων υπηρεσιών και γενικά κάθε είδους αρχείων, αποτελεί, με εξαίρεση τα ρητώς αναγνωρισμένα δικαιώματα τρίτων, πνευματική ιδιοκτησία της ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΙ Ι.Κ.Ε. και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας, Συνεπώς, απαγορεύεται ρητά η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, «φόρτωση», μετάφραση, τροποποίηση μέρους ή του συνόλου του ως άνω περιεχομένου, , χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση της ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΙ Ι.Κ.Ε..

Επιτρέπεται η μεμονωμένη αποθήκευση και αντιγραφή τμημάτων του περιεχομένου σε απλό προσωπικό υπολογιστή για αυστηρά προσωπική χρήση, χωρίς πρόθεση εμπορικής ή άλλης εκμετάλλευσης και πάντα υπό την προϋπόθεση της αναγραφής της πηγής προέλευσής τους, χωρίς αυτό να σημαίνει παραχώρηση καθ' οιονδήποτε τρόπο δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας της ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΙ Ι.Κ.Ε.. Οτιδήποτε άλλο περιλαμβάνεται στις ηλεκτρονικές σελίδες του Δικτυακού μας τόπου και αποτελεί κατοχυρωμένο σήμα και εν γένει προϊόνπνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων, ανάγεται αποκλειστικά στη δική τους σφαίρα ευθύνης.

Υποχρεώσεις επισκέπτη / χρήστη
Ως επισκέπτης / χρήστης του Δικτυακού μας τόπου, οφείλετε να συμμορφώνεστε με τους κανόνες και τις διατάξεις του Ελληνικού, Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Δικαίου και τη σχετική νομοθεσία που διέπει τις τηλεπικοινωνίες και να απέχετε από κάθε παράνομη και καταχρηστική χρήση του περιεχομένου και των υπηρεσιών του Δικτυακού μας τόπου. Ο χρήστης ευθύνεται για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στο Δικτυακό μας τόπο απορρέουσα από την κακή ή αθέμιτη χρήση των σχετικών υπηρεσιών από μέρους του.

Περιορισμός ευθύνης Η ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΙ Ι.Κ.Ε. χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου του Δικτυακού της τόπου να διακρίνονται από ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα και ορθότητα . Σε καμία δε περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν ευθύνεται για ζημία που τυχόν προκληθεί στο χρήστη εξ αφορμής της χρήσης του Δικτυακού της τόπου.

Η ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΙ Ι.Κ.Ε.. oυδεμία εγγύηση παρέχει, ρητή ή σιωπηρή, σχετικά με τη δυνατότητα περαιτέρω αξιοποίησης των πληροφοριών και των υπηρεσιών που παρέχει από το Δικτυακό της τόπο. Η ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΙ Ι.Κ.Ε. σε καμία περίπτωση δεν εγγυάται την αδιάκοπη και άνευ οιουδήποτε σφάλματος ή ιού παροχή υπηρεσιών και πληροφοριών , από το Δικτυακό της τόπο ή από άλλη ιστοσελίδα ή άλλο διακομιστή μέσω των οποίων λαμβάνετε το περιεχόμενο της.

Σύνδεσμοι (links)
Μέσα από το athinaioncinemas.com ενδέχεται να εμφανίζονται σύνδεσμοι (links) σε άλλους διαδικτυακούς τόπους. Η ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΙ Ι.Κ.Ε. ουδεμία ευθύνη φέρει για τις ιστοσελίδες αυτές και το περιεχόμενό τους. Εάν αντιμετωπίσετε ή διαπιστώσετε κάποιο πρόβλημα κατά την πρόσβασή σας σε άλλους δικτυακούς τόπους από τo athinaioncinemas.com, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Μη εξουσιοδοτημένη χρήση της ιστοσελίδας
Σε περίπτωση παράνομης και/ ή μη εξουσιοδοτημένης χρήσης της ιστοσελίδας μας, συμπεριλαμβανομένης ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, της μη εξουσιοδοτημένης πώλησης εισιτηρίων, μη εξουσιοδοτημένης σύνδεσης (link) με την ιστοσελίδα, η ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΙ Ι.Κ.Ε. θα στρέφεται καθ' οιουδήποτε υπευθύνου με κάθε νόμιμο μέσο.

Αθήναιον around the web

New York Times

In Athens, the Last Man Painting

New York Times

New York Times
Great Big Story

The Last Painted Movie
Billboards in Greece

Great Big Story

Great Big Story
CNN Greece

Ο ανθρωπος πισω απο τις
αφισες του Αθηναιον

CNN Greece

CNN Greece
Reuters

Athens painter turns blockbusters into motion picture art

Reuters

Reuters
Vice

The Last Person Hand Painting Movie Posters in Greece

Vice

Vice
The New York Times

Vasilis Dimitriou, Keeper of a Fading Movie Art, Dies at 84

The New York Times

The New York Times
Η Καθημερινή

Η τελευταια «ζωγραφος» της μεγαλης οθονης

Η Καθημερινή

Η Καθημερινή
Parking at Athinaion Cinemas

PARKING ΠΥΡΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ - CITYZEN

3€ μόνον, για τις τέσσερις πρώτες ώρες.

Άνοδος Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας,
1ο στενό, Δεξιά, μετά το Ιπποκράτειο,
στον Πύργο Αθηνών.

Ζητήστε το ειδικό κουπόνι στο ταμείο του ΑΘΗΝΑΙΟΝ

get in touch

Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 124,
ΑΘΗΝΑ,
11526

T: (επικοινωνία) 211 198 0014

Ωραριο λειτουργιας

από τo απόγευμα και μετά

ΕΣΠΑ 2014-2020 PDF